Felhasználói név Jelszó


























Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Balatoni Hús-Kistelek
Cím: 6725 Szeged, Szőlő u 3Email: ibolya0627@freemail.hu
Web: www.balatoni-hus.huTelefon: 06-30/345-7936

Bemutatkozás

Örülünk, hogy Bennünket választottak, és szeretnénk röviden bemutatkozni: A Balatoni Hús családi vállalkozás, tevékenységét 1991 január 1-én kezdte meg. Az üzem fő tevékenysége a szárazáruk (szalámik, kolbászok), pácolt-füstölt, és levegőn érlelt húsféleségek, sonkák előállítása, valamint félszárazáruk készítése.

Jelszavunk: Tisztességes árért tisztességes terméket adjunk a Kedves Fogyasztóknak és Kereskedő Partnereinknek. Az állandó és stabil minőség elkötelezettjei vagyunk, alapanyag- és fűszernormáinkat nem változtatjuk, mindig az adott termékre jellemzőek. Termékeink folyamatos minőségellenőrzés mellett készülnek. Szigorúan betartjuk a HACCP rendszerünk előírásait. Rendkívül széles termékskálánk több, mint 60 fajta szárazáru-féleséget tartalmaz. Nincsen két egyforma ízű termékünk, mindegyik más-más Ízvilágot jelent, a termékre és alapanyagra jellemző tulajdonságot emeli ki. Célunk az, hogy a teljes fogyasztói réteg ízvilágát lefedjük, ami azt jelenti, hogy mindenki találjon legalább 1 olyan terméket készítményeink közül, amyely az ő ízvilágának teljesen megfeleljen. Szeretnénk elérni azt, hogy aki termékeinkből vásárol, ne csak fogyassza azokat, hanem élvezze ezek fogyasztását, tehát élvezettel fogyassza termékeinket. Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy termékeink csak magyar alapanyagból készülnek! Készítünk termékeket sertéshúsból, marhahúsból, lóhúsból, kecskehúsból, strucchúsból. Ezek mellett van egy “szárnyas” vonalunk, amely azt jelenti, hogy pulykahúsból, csirkehúsból (tyúkhús), kacsahúsból és libahúsból is készülnek szalámik és kolbászok, amelyek enyhébb fűszerezettségük miatt lágyabb ízvilágúak. A Mangalica és Szürkemarha termékcsaládunk külön kategóriát jelent. Fehér, paprikás és csípős változatban jelennek meg, a múlt század eleji ősi magyar ízeket idézik, a régi hagyományokhoz híven lóbélbe töltve és kézi kötéssel készülnek. Specialitásaink közé tartoznak a különböző:
-Sajtbevonatos szalámik (parmezán-eidami-pannónia-camembert-füstölt)
-Fűszerbevonatos szalámik (bors-fokhagyma-köménymag-paprika-rustimix-pasztrámi)
-A “lagúna” márkájú olaszos jellegű szalámik zsenge indiai zöld borsot tartalmaznak.
-A tiszta húsjellegű hozzáadott szalonna nélkül készült sonkaszalámi jellegű, levegőn szárított szalámifélék.



Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink